Vi söker projektledare till region Stockholm

Catena behöver nu förstärka sin organisation i Stockholmsregionen men en projektledare med gedigen byggkompetens. Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare som vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling och framgång. Vill du arbeta med spännande projekt inom logistik på ett företag med en attraktiv projektportfölj? Uppskattar du en arbetsmiljö som präglas av ett gott samarbete, högt i tak och korta beslutsvägar. Är du redo att ta nästa steg i karriären? Sök till Catena redan idag!

Mer om tjänsten

Rollen som Projektledare innebär att självständigt leda och ansvara för aktuella byggprojekt. Du är ”kittet” mellan hyresgäster och entreprenörer, du bistår kollegor i processen från mark till byggnation tills det är dags att lämna över nyckeln till hyresgäst. Du upphandlar konsulter och entreprenörer, upprättar och stämmer av produktionsbudget samt tillser att interna resurser tillsätts. Du är även involverad i tidiga skeden, detaljplanearbete mm. Vidare avlastar du förvaltningen i olika frågor vid behov. 

Din profil

Vi söker dig som har goda kunskaper och minst 5 års erfarenhet inom planering, projektering och projektledning med lednings- och projektstyrning, kostnadsuppföljning, budget – och prognosarbete, samt produktion. Kunskaper i entreprenadjuridik är starkt meriterande. Du har förståelse för hela kedjan i ett nyproduktionsprojekt. 

Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning med teknisk inriktning alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Som person är du en prestigelös lagspelare som bidrar med energi och arbetsglädje. Du är initiativrik med förmåga att affärsmässigt genomföra och avsluta påbörjade projekt. Att du som person även är strukturerad, ansvarstagande, analytisk och snabb att prioritera, är egenskaper vi tror är viktiga att besitta för denna tjänst.  

Placering

Stockholm/Nyköping.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Catena med People360. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Judith Kovacs på tel.; 0705–111 466. Urval kommer att ske löpande, så ansök gärna här med meritförteckning tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt!

 

S47 Sunnana 12 52 Burlov

Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag, som på ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien. Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategisk placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Catena är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Large Cap.

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?