Logistiktrender 10Ar Logo Guld

Nu laddar vi för 2021!!!

Vårt jubileum 2020 fick med anledning av coronaviruset skjutas fram till 2021. Vi hoppas nu att du istället vill vara med och fira med oss den 20 maj 2021 då vi ser fram emot en glittrande dag med de senaste logistiktrenderna i fokus. 


Anmälan

Vi öppnar anmälan här på webben under våren. Håll koll!

Coronarestriktioner
Vi följer självklart alla regler och restriktioner som kommer från folkhälsomyndigheten. Vår utgångspunkt just nu är att erbjuda möjligheter att följa jubileet i maj 2021 digitalt (i bästa fall kan vi även erbjuda möjligheter att följa på plats).

 

Var du anmäld till eventet 2020?
Du som hade anmält dig till vårt event 2020 har fått ett mail från oss med information om att vi flyttar fram firandet. För att säkra din plats den 20 maj 2021 kommer du att behöva anmäla dig en gång till. Vi ber om förståelse för detta.


Jubileumstema: Logistik bortom tid och rum

Marginalerna krymper, sekunderna optimeras och varje felsteg beräknas i tid. Rymdteknologi och AI ger oss nya dimensioner och förflyttar perspektiven - framtiden tar oss bortom tid och rum. 

Temabild Textmedlogistik Smal

GLOBALA TRENDER
Hållbarhet som konkurrenskraft

DATADRIVNA NÄTVERK
Bortom mänsklig kapacitet

HÅLLBAR FRAMTID
Utveckling med ansvar

Under dagen kommer vi att utforska tre områden som påverkar utvecklingen och framtidens logistik. Vilka som är talare och inspiratörer under LogistikTrender 2021 publiceras här i takt med att programmet växer fram.


 

"Vi vet att LogistikTrender uppskattas och ett jubileum är till för att fira – då det inte gick att genomföra dagen 2020 satsar vi därför på 2021 istället. Vårt jubileumstema Bortom tid och rum har visat sig bli mer aktuellt än vad vi själva kunde förutspå och nu ser vi fram emot en inspirerande dag i maj 2021 med spännande talare och många nya insikter."

Katarina Wallin
Moderator för dagen och
styrelseledamot i Catena

Katarina Rund

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?