Catena utser ny regionchef Malmö

Jörgen Eriksson är utsedd till ny regionchef för Malmö och tillträder idag sin nya tjänst.

2018-12-03 kl. 8:45 

 Jörgen Eriksson, anställd i Catena sedan augusti 2016, lämnar därmed sin nuvarande roll som controller på Catena. Han ersätter Christian Berglund som meddelat att han lämnar sin tjänst som regionchef i Malmö och Jönköping under första kvartalet 2019. Som Regionchef i Malmö ingår Jörgen i Catenas ledningsgrupp.

- Catena är ett starkt bolag och jag är oerhört motiverad att få fortsätta utveckla och utvecklas med Catena som ny regionchef i Malmö. Jag är övertygad om att vi kan fortsätta driva Region Malmö framåt med det kompetenta team som finns där, säger Jörgen Eriksson, Regionchef Malmö.

- Jag är mycket glad att Jörgen med sitt stora engagemang vill gå vidare i företaget. Jörgens affärsmässighet och analytiska ådra med ett brett verksamhetsperspektiv kommer vara en stor tillgång i uppdraget att utveckla region Malmö, säger Benny Thögersen, VD på Catena.

För ytterligare   information, vänligen kontakta
Benny Thögersen, VD
Tel. 0706-60 83 50
  benny.thogersen@catenafastigheter.se
Jörgen Eriksson, Regionchef Malmö
Tel. 0730-70 22 42
  jorgen.eriksson@catenafastigheter.se  


 

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.