Catena investerar ytterligare 20 Mkr i sitt livsmedelskluster i Malmö

2016-06-17 kl. 8:30

Catena har beslutat investera ytterligare cirka 20 Mkr i fastigheten Burlöv Tågarp 16:17 i utkanten av Malmö. Fastighetens totala yta uppgår till cirka 52 500 kvadratmeter och investeringen, som kommer ske inom befintlig yta, avser ombyggnad och hyresgästanpassning av lokaler. Investeringen möjliggör en nyuthyrning till MatHem på drygt 8 000 kvadratmeter på ett 3-årigt hyresavtal. Årshyran kommer att uppgå till cirka 6 Mkr.

Vi har till slut hittat en fastighet och en fastighetsägare i Malmö som verkligen anpassar lokalerna efter våra högt ställda krav. Med högsta service som oantastligt signum kan vi bara jobba med de bästa och Catena har levererat med en anpassning i toppklass”, säger Tomas Kull, grundare och VD på MatHem, som är Sveriges största matbutik på nätet.

”Ombyggnationen kommer bli färdig i början på 2017 och fastigheten är då fullt uthyrd och blir återigen ett kluster av företag inom livsmedelsdistribution. Det är väldigt roligt att MatHem valt att satsa i Malmö som ett centralt lager för södra Sverige.” säger Catenas vice VD, Mikael Halling, i en kommentar.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Mikael Halling, vice VD

Tel. 0730-70 22 11

mikael.halling@catenafastigheter.se 

Gustaf Hermelin, VD                                      

Tel. 070-560 00 00                                          

gustaf.hermelin@catenafastigheter.se    

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.