Catena hyr ut till Bring i Västberga, Stockholm

En av nordens största logistikaktörer Bring flyttar nu in i Catenas anläggning i Västberga industriområde, Stockholm.

2020-09-08 kl. 08:30

Bring, som erbjuder logistiklösningar för små och stora verksamheter i Norden, har tecknat ett femårigt avtal med Catena och hyr terminalyta om cirka 1 100 kvm samt rangeryta om knappt 5 500 kvm i fastigheten Nattskiftet 11. Ytorna som Bring hyr har särskilt anpassats för att möta den ökande efterfrågan av hemleveranser på e-handelsmarknaden. Hela fastigheten, som rymmer flera hyresgäster, har moderniserats och genomgått stora förändringar de senaste åren. Ombyggnationerna är ett exempel på hur logistikfastigheter utvecklas och kan få nya funktioner i takt med att flöden och köpmönster förändras.

- Vi har sedan tidigare ett gott samarbete med Bring och det är glädjande att vi nu kan lösa deras behov i Stockholm och vara en del i deras vidareutveckling av e-handelsleveranser. Läget i Västberga är unikt och perfekt för stadsnära och hållbara leveranser, säger Tobias Karlsson som är Catenas regionchef i Stockholm.

- Etableringen spelar en viktig roll, både för vårt hemleveranserbjudande och för vår gröna omställning. Med de nya lokalerna möjliggörs en bra citylogistiklösning som ger mer hållbara transporter, leveranserna från denna depå kommer från start vara helt fossilfria och främst framföras av elfordon, säger Tobias Åbonde som är nordiskt ansvarig för hemleveranser på Bring.

Bring flyttar in i sina nya lokaler under det fjärde kvartalet 2020.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Tobias Karlsson, Regionchef Stockholm, Tel. 0730-70 22 36,
tobias.karlsson@catenafastigheter.se 

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.