Nordea nytt emissionsinstitut i Catenas MTN-program

I maj 2021 etablerade Catena ett MTN-program med en låneram uppgående till fem miljarder kronor. Från och med idag ansluter sig Nordea Bank Abp som emissionsinstitut till programmet.

2021-09-30 kl.11.00  

Swedbank är ledarbank för MTN-programmet och agerar sedan tidigare även tillsammans med Danske Bank och SEB som emissionsinstitut. Catena har hittills emitterat 1,4 miljarder inom ramen för programmet.

- Det är glädjande och positivt att få välkomna Nordea som emissionsinstitut till vårt MTN-program, vi ser fram emot att arbeta tillsammans i kommande emissioner, kommenterar David Silvesjö, Finanschef på Catena.

Advokatfirman Glimstedt agerar legal rådgivare till Catena.

För ytterligare information, vänligen kontakta
David Silvesjö, Finanschef, Tel 0730-070 22 22, david.silvesjo@catenafastigheter.se
Sofie Bennsten vice VD och CFO, Tel. 0730-70 22 41 sofie.bennsten@catenafastigheter.se
Följ oss: catenafastigheter.se / LinkedIn / Twitter

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.