Ny projektutvecklare på Catena

Ulf Stanley har rekryterats för att driva och vidareutveckla Catenas arbete med detaljplaneprocesser.

2020-09-03 kl. 8:30

Ulf Stanley är ny projektutvecklare på Catena. Ulf har gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetssektorn där han främst arbetat med projekt- och processledning i anslutning till olika detaljplaneprocesser. Senast kommer Ulf från en liknande roll på Tyréns, innan dess har han arbetat bland annat på företag som Peab, Atrium Ljungberg och Sweco.

- Med Ulfs kompetens kan vi ytterligare förfina det viktiga detaljplanearbetet som gör att Catena säkerställer etablerbar mark på strategiska lägen och på det viset kan matcha även framtidens logistiksatsningar och varuförsörjningsbehov, säger Catenas Affärs- och fastighetschef Jörgen Eriksson.

Ulf tillträdde den 1 september och kommer att utgå från Catenas kontor i Helsingborg.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Jörgen Eriksson, Affärs- och fastighetschef, Tel. 0730-70 22 42,
jorgen.eriksson@catenafastigheter.se 

Malin Nissen, HR-chef, Tel. 076-13 55 813
malin.nissen@catenafastigheter.se

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.