Benny Thögersen slutar som VD på Catena under 2021

Efter ett antal intensiva år på Catena, varav de senaste tre åren som VD och koncernchef har Benny Thögersen informerat Catenas styrelse om att han har beslutat att lämna bolaget.

2020-09-21 kl. 08:50  

För att säkerställa en smidig succession kommer Benny att kvarstå som VD till dess en efterträdare har tillträtt. Styrelsen kommer nu att påbörja en rekryteringsprocess.

- Det har varit en helt fantastisk resa med Catena och alla inspirerande kollegor. Efter några mycket intensiva år ger jag mig själv möjligheten att skapa utrymme för egna engagemang både privat och professionellt. Till dess att en ny VD är på plats kommer jag helhjärtat fortsätta bidra till att Catenas framgångsrika resa fortsätter, säger Benny Thögersen.

- Benny har genom sitt starka engagemang, sitt ledarskap och sin unika logistikkompetens bidragit till en tydlig och framgångsrik strategi, vilken har stärkt Catenas position. Det är dessutom glädjande att vi hittat en lösning där Benny även framgent kommer att bistå bolaget och dess kunder i arbetet med att skapa moderna logistiklösningar. På styrelsens vägnar vill jag rikta ett varmt tack till Benny för hans värdefulla bidrag till Catenas utveckling säger Gustaf Hermelin, styrelseordförande i Catena.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta

Gustaf Hermelin, Styrelseordförande
Tel. 070-560 00 00

Benny Thögersen, VD                                                     
Tel. 0730-660 83 50

benny.thogersen@catenafastigheter.se  

 

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.