MEDS etablerar sig i Catenas lokaler i Stockholm

Onlineapoteket MEDS flyttar in i en av Catenas logistikfastigheter på strategiskt läge i Västberga industriområde, Stockholm.

2020-09-14 kl. 08:30

Catena har tecknat ett 7-årigt hyresavtal med MEDS, ett fullskaligt onlineapotek som säljer receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket. MEDS kommer att hyra en yta om cirka 5 600 kvm i fastigheten Nattskiftet 11. Fastigheten, som rymmer flera hyresgäster, har moderniserats och genomgått stora förändringar under de senaste åren. Ombyggnationerna är ett exempel på hur logistikfastigheter utvecklas och kan få nya funktioner i takt med att flöden och köpmönster förändras.

- Vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap där vi kan bidra med funktionella lokaler till en spännande och växande e-handelsaktör på ett utmärkt citylogistikläge. MEDS ställer höga krav på lager- och logistiklösningar och det gillar vi, säger Tobias Karlsson som är Catenas regionchef i Stockholm.

- MEDS mål är att så snabbt, hållbart och smidigt som möjligt leverera direkt hem till våra kunder. Med vårt nya huvudkontor och logistikcenter i Västberga får vi de bästa förutsättningarna att expandera, säger Björn Thorngren som är VD på MEDS.

MEDS flyttar in i sina nya lokaler kring årsskiftet 2020/2021.

För ytterligare information, vänligen kontakta

Tobias Karlsson, Regionchef Stockholm, Tel. 0730-70 22 36,
tobias.karlsson@catenafastigheter.se 

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.