Om Catena

Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, äger och långsiktigt förvaltar effektiva logistikanläggningar. De strategiskt placerade fastigheterna försörjer Skandinaviens storstadsregioner och är anpassade för såväl dagens som morgondagens varuflöden. Catena är börsnoterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.Catena-aktien handlas på NASDAQ Stockholm, Large Cap. 

För oss på Catena är det viktigt att du identifierar dig med vår värdegrund:

Vi överträffar förväntningar, vi tar ansvar över tid och vi är engagerade

Om tjänsten

Catena söker dig som vill arbeta som Systemcontroller i ett växande fastighetsbolag som verkar i en spännande del av branschen. Tjänsten, som är på heltid och tillsvidare, är placerad på Catenas huvudkontor i Helsingborg. Arbetsuppgifterna varierar och bidrar till att nå företagets affärsmål och underlätta det dagliga arbetet, de består bland annat av att:  

  • Arbeta med datainsamling och utveckling av systemlösningar för verksamhetsstyrning,
  • Proaktivt arbeta med uppföljning och analys kopplat till bolagets strategiska mål – både inom ekonomi-, hållbarhet och digitalisering
  • Coacha och kunskapsdela med användarna i våra system

Du ingår i ekonomiavdelningen och din närmaste chef är Redovisningschefen. Du arbetar mot alla företagets funktioner. Rollen är en central funktion och du tar ansvar för hela Catenas systemmiljö och effektiviserar och utvecklar informationsflöden samt är ett viktigt stöd till organisationen.

En stor del av arbetet kommer inledningsvis inrikta sig på att samla och strukturera olika data, allt från fastighets- och hållbarhetsdata såsom energisiffror, CO2 utsläpp och redovisning enligt EU-taxonomin till redan existerande finansiell data. På sikt är målsättningen att all data för ekonomi, hållbarhet och fastighetsförvaltning ska vara integrerad och jämförbar.

Din profil

Antingen är du ekonom med ett stort intresse av system eller är du en van systemhanterare med stor förståelse för ekonomi och analys av siffror i dess olika former. Oavsett bakgrund har du gedigen datorvana och gärna erfarenhet av att jobba med SQL-databaser och/eller avancerade lösningar i Excel. Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med koppling till olika IT-stöd och BI-lösningar. Med rätt utbildning, personlighet och driv kan du vara nyexaminerad och växa med Catena.  

Tjänsten kräver att du är noggrann, analytisk och har ordning och reda, lika mycket som du uppskattar att arbeta effektivt och ta egna initiativ och vill bidra till utveckling. Du är samarbetsinriktad och kan på ett pedagogiskt sätt förklara data och samband för olika interna målgrupper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sätter laget före jaget.

Vad erbjuder vi dig

Vi är en värderingsstyrd och effektiv organisation med individer som bär på stor erfarenhet och kompetens. Genom att arbeta nära tillsammans når vi våra mål, arbetar effektivt och får full utväxling på våra kunskaper. På Catena tror vi på individen och uppskattar och ger möjligheten till egna initiativ, eget ansvar och möjlighet att påverka.

Catena ligger i framkant och arbetar aktivt med hållbarhet. Företaget är dessutom certifierat som Great Place to Work!

Ansök idag 

Vill du bli en del av Catena med härliga, engagerade kollegor och ingå i ett glatt gäng så sök tjänsten idag genom att maila din ansökan till info@catenafastigheter.se – vi arbetar med löpande urval.

Frågor om tjänsten besvaras av Redovisningschef, Martin Dellbratt, martin.dellbratt@catenafastigheter.se

Catenapersonal 0819 2

Great Place to Work

Catena cerifierades 2021 efter en grundlig undersökning av arbetsplatskulturen.