Pressmeddelanden 2018

Ledningsförändring i Catena

2018-11-26 kl. 8:45 

Catenas regionchef i Malmö och Jönköping, Christian Berglund, har beslutat sig för att lämna bolaget för ett nytt uppdrag utanför Catena.

Sedan Christian Berglund tillträdde i januari 2016 i samband med Catenas förvärv av Tribona har han sin roll som regionchef fokuserat på utveckling och expansion, inte minst genom nybyggnation och projektutveckling.

- Att vara med på Catenas resa har varit både givande och intensivt. Jag är stolt över det vi har åstadkommit och känner stor tilltro till den kompetens som finns i bolaget att fortsätta utvecklas i fortsatt högt tempo och med hög servicegrad, säger Christian Berglund.

Christian kommer att avsluta sin anställning under första kvartalet 2019 och arbetet med att hitta en ersättare inleds inom kort.

- Vi tackar Christian för hans stora engagemang, det är med stort kunnande som han bidragit till att utveckla Catena som bolag och spelat en avgörande roll för Catenas tillväxt i Malmöregionen. Vi önskar Christian lycka till i framtiden, säger Benny Thögersen, VD på Catena.

I samband med årsskiftet sker en sedan tidigare beslutad förändring då ansvaret för Region Jönköping tas över av Johan Franzén, regionchef Göteborg.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Benny Thögersen, VD
Tel. 0706-60 83 50
benny.thogersen@catenafastigheter.se

Sofie Bennsten, HR
Tel. 0730-70 22 41
sofie.bennsten@catenafastigheter.se

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?