Fastigheter

Vår position som ledande inom logistikfastigheter blir starkare genom att vi ständigt kan erbjuda moderna och effektiva logistikanläggningar, strategiskt placerade utmed de viktigaste kommunikationslederna och knutpunkterna. Kontraktsportföljen för det samlade beståndet, som består av strategiskt placerade logistikfastigheter, är långsiktig. Hyresgästerna är till stor del stora väletablerade organisationer och företag.

Fastighetsförteckning
Här hittar du aktuell fastighetsförteckning per 31 december 2020.

   

Olika typer av logistikanläggningar

Olika lager- och logistikanläggningar har olika uppgifter för att samla, lagra och distribuera gods vilket ställer olika krav på fastigheten. Catena erbjuder alla slags logistikanläggningar som samspelar i ett mer eller mindre komplext logistiskt flöde – terminaler för omedelbar omlastning, logistiklager för förvaring, distributionslager och olika typer av omnilager samt fastigheter för citylogistik.

Vi tror på kraften i att samarbeta och hjälper gärna till så tidigt som möjligt. På så sätt kan vi ge de bästa råden och utveckla en logistiklösning som fullt ut är anpassad för vår kunds behov och fortsatta tillväxtresa.

Följ med in!

På catenafastigheter.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?