Catena är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, och långsiktigt förvaltar effektiva logistikanläggningar. Caten-aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Här hittar du aktieinformation, våra pressmeddelanden, ekonomiska rapporter med mera.

Logistikfastigheter är spännande och vi vill gärna berätta varför

Vi presenterar Catena i många olika sammanhang för att många ska kunna ta del av hur vår verksamhet skapar värde. Ta del av vårt investeringscase samt presentationer, filmer och poddar vi medverkar i.

Kalendarium

 • 2022-02-22 08:00

  Bokslutskommuniké 2021

 • 2022-04-28 00:00

  Delårsrapport januari - mars 2022

 • 2022-04-28 16:00

  Årsstämma 2022

Catena i siffror

 • Hus
  125 fastigheter
 • Gubbe
  95,9% ekonomisk uthyrningsgrad
 • Solceller
  266 469 miljöcertifierad yta, kvm

Aktien Catena AB

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.

Kontakt

Vi har som mål att underlätta marknadens värdering av företaget genom tydlig information. Catena arbetar för en snabb och öppen redovisning till aktieägare och finansmarknad.